fbpx

ОФИЦИЈАЛНИОТ ХОТ ДОГ НА СКОПЈЕ

Затоа што хот дог не мора да биде само лепче, виршла и сенф…
ПРОМОЦИЈА
99 ден.

Бејзик + Кока Кола 0.5l

Кубано

Пица дог

Чили Чедар

Бејзик

Мр. Хот Дог

Следи нѐ на социјалните мрежи!