fbpx

достава

Блог

Започнавме со достава

Започнавме со достава
Драги пријатели, од денес деливери сервисот е повторно активен! Доставуваме БЕСПЛАТНО до Карпош и Центар* (минимум нарачка – 300 денари). За сите останати нараки, надвор од реонот на достава, можете да си нарачате преку КЛИКНИЈАДИ. Ве очекуваме! *За доставување на вашата нарачка нашите доставувачи согоруваат само калории и не прават никаква штетна емисија на гасови. […]
Прочитај повеќе