fbpx

МЕНИ

Погледни го нашето гурманско мени.

Бејзик + Кока Кола 0.5l

Начос + Кока Кола 0.33

Чикаго

Кубано

Пица дог

Чили Чедар

Карибиан

Бејзик

Мр. Хот Дог

Следи нѐ на социјалните мрежи!