fbpx

ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новости и информации

Блог

ЕДНА ГОДИНА СО ВАС!

ЕДНА ГОДИНА СО ВАС!

Драги пријатели, времето брзо лета, па така и MR HOT DOG наполни една година од своето постоење во food corner – от во Skopje City Mall.

Изедени ~30 000 хот дози, испиени ~7000l сок и ~1000l кафе – заедно со вас ја продолжуваме приказната и во следното поглавје.

Тимот на MR HOT DOG од срце ви се заблагодарува за довербата и љубовта која ни ја давате, се надеваме дека ќе ги задржиме и во иднина. Продолжуваме да растеме заедно!

А во петок, ве чекаме да се почастиме!