fbpx

ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новости и информации

Блог

MR HOT DOG е и во Градски Парк

MR HOT DOG е и во Градски Парк

Драги другари и хот дог гурмани, со огромно задоволство ви најавуваме дека почнувајќи од овој викенд, нашата хот дог количка ќе биде во Градски Парк!

На менито ќе бидат сите ѕвезди, подготвени на единствен и автентичен стритерски начин!

Се гледаме секој викенд во парк, нормално ако дозволува времето, а сите останати денови – ве чекаме во Сити Мол!

Со многу љубов,

Тимот на MR HOT DOG