fbpx

ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новости и информации

Блог

MR HOT DOG Кетеринг за настани

MR HOT DOG Кетеринг за настани

Изминатава година се дружевме на многу настани…

Ова се дел од настаните и партнерите со кои досега сме соработувале:

Американ Плејскул, Лептокарија

dropIN Скопје

ExtraSports, Sportvision Outlet

Електрометал, Карпош 3

Доколку сакате да му дадете  урбан шмек на вашиот настан резервирајте ја нашата количка на 077/972-211