fbpx

ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новости и информации

Блог

Среќен 2ри роденден MR HOT DOG

Среќен 2ри роденден MR HOT DOG

Драги пријатели, времето брзо лета, па така, во петок MR HOT DOG полни две години од своето постоење во food corner – от во Skopje City Mall.

Изедени ~80 000 хот дози, испиени ~15 000l сок и ~3 000l кафе – заедно со вас ја продолжуваме приказната и во следното поглавје.

Од срце ви се заблагодаруваме за довербата и љубовта која ни ја давате, се надеваме дека ќе ги задржиме и во иднина. Продолжуваме да растеме заедно!

А овој петок е и Black Friday во Skopje City Mall

ПОВЕЛЕТЕ ДА СЕ ПОЧАСТИМЕ!