fbpx

mrhotdog

Блог

YouthFest 2019

YouthFest 2019
На ден 07.04.2016 (недела), со почеток од 12.00, се одржа фестивалот насловен Youth Fest кој беше во организација на Младинскиот Совет на Амбасада на САД.
Прочитај повеќе