fbpx

ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новости и информации

Блог

YouthFest 2019

YouthFest 2019

На ден 07.04.2016 (недела), со почеток од 12.00, се одржа фестивалот насловен Youth Fest кој беше во организација на Младинскиот Совет на Амбасада на САД во просориите и надворешниот дел на Младински Културен Центар. Настанот беше организиран од волонтерска група на советот која организира изложба на приказните на млади луѓе во оваа држава, а во склоп на фестивалот беа вклучени два бенда, два DJи, панел дискусии како и базар.

Нормално, журката немаше да биде комплетна без официјалниот хот дог на Скопје! 🙂

Ние си поминавме супер, голема благодарност на организацијата за поканата, се надеваме ќе имаме шанси да се дружиме и во иднина!

#YouthFest