fbpx

ВЕСТИ

Бидете во тек со сите новости и информации

Блог

Започнавме со достава

Започнавме со достава

Драги пријатели, од денес деливери сервисот е повторно активен!

Доставуваме БЕСПЛАТНО до Карпош и Центар* (минимум нарачка – 300 денари).

За сите останати нараки, надвор од реонот на достава, можете да си нарачате преку КЛИКНИЈАДИ.

Ве очекуваме!

*За доставување на вашата нарачка нашите доставувачи согоруваат само калории и не прават никаква штетна емисија на гасови. Ви благодариме што се грижите за околината заедно со нас, и се надеваме на ваше трпение, доставата ќе ви биде уредно извршена во најбрз можен рок.